Hårdt brug for videoprojektorer til Madagaskar senest tirsdag den 14. oktober!!!

 
Picture of Nicolai Winther-Nielsen
Hårdt brug for videoprojektorer til Madagaskar senest tirsdag den 14. oktober!!!
by Nicolai Winther-Nielsen - Friday, 10 October 2014, 12:51 PM
 

Hvordan ville du bære dig ad, hvis du skulle undervise to klasser med henholdsvis 80 og 70 studerende UDEN videoprojektor? Og ikke bare det, men hvis du skulle vise den hebraiske tekst for alle i klassen, men ikke havde lærerbøger, og kun flip-over papir og tavle? Og hvis du ydermere selv kun tjente nogle FÅ HUNDREDE kroner OM MÅNEDEN, og du har familie og børn, men en videoprojektor koster over 3000 kroner. Og, hvis PRÆSTESEMINARET IKKE HAR EN KRONE TIL ANSKAFFELSE ...?????

Hvis jeg var i den situation ville jeg gøre som hebraisklæreren Pascal og forklare situationen til min gode ven og kollega i Danmark: 

“Der er et stort problem nu med videoprojektor. Vi har prøvet at løse problemet ved at en student midt i skoleåret hjalp os med en projektor, men det var ikke en permanent løsning, for når ejeren skulle bruge den selv, havde vi ingen. Hvis det overhovedet er muligt, så hjælp os med en løsning"

Hvis du vil hjælpe kan du sende en gave til Menighedsplejen konto 1551 – 6145760 mrk SALT.  

Der er brug for 7 videoprojektorer til et fakultet og 6 præsteskoler! Din gave vil være med til at fejre jubilæet for 120 års præsteuddannelse i den madagaskiske lutherske kirke! Jens og jeg er i gang med at undersøge muligheder for støtte fra Københavnerkirken og der kan indbetales beløb på en konto i Emdrup Krike!

 

 

Hvis du vil læse mere, er her INFORMATIONEN TIL EMDRUP KIRKE

Fra: Nicolai Winther-Nielsen
Sendt: 2. oktober 2014 11:18
Til: Emdrup Kirke

Emne: Indsamling til video-projektorer til Madagaskar

 

Kære alle,

..Emdrup har tidligere støttet den uddannelse af hebraisklærere, som jeg har stået for – I kan se dem på videoen på Thank You to Emdrup Church from Andry and Teachers (eller find det på http://bh.3bmoodle.dk/course/view.php?id=9 login som gæst). Folk fra kirken har også støttet at 400 studerende på øens præsteskoler fik 40 brugte PCere, så 10 studerende har én maskine til deling. De 6 lærere kunne også få 6 brugte bærbare, men vi kunne ikke skaffe brugte videoprojektorer. Et af de helt store problemer er dog at læreren ikke har en videoprojektor til at kunne undervise de op til 80 studerende i én klasse. Se bare Pascals ”undervisningsmateriale” forneden, som altså er afhængig af at hans store klasse kan læse disse stykker papir og så skrive information ned i deres notebøger. På et tidspunkt kunne han låne en projektor i den nærmeste storby, men det kan ikke mere.

Jens Bruun Kofoed og skal derned ... i to uger for at holde kursus for hebraisklærerne og 10 elitestuderende og bagefter deltage i fejringen af 120 års præsteuddannelse og 25 års undervisning på det teologiske fakultet SALT, hvor vi har gjort tjeneste. Vi håber at kune få videoprojektorerne med. 

Danmission finansierer vores rejse og opholdet for min studerende og undervisningsassistent Christian Højgård som nu er nede på SALT for at fortsætter mit arbejde med hebraiskundervisning. Han skal nu til at undervise Pascal, som har fået orlov til at læse på SALT, mens min gamle undervisningsassistent fra SALT har overtaget hans undervisning af de 120 studerende – begge to har Emdrup Kirke sørget for ved gaven i januar 2013. Herefter vil Pascal kunne udnytte videoprojektoren optimalt og give studenterne et ordentligt ryk op ad!

Alt dette skyldes den fantastisk visionære dekan Dr Lotera, som har været på besøg i Emdrup et par gange og har syn for at højne niveauet med alle de midler han kan få. Danmisison har også investeret i et nyt PC system med 10 arbejdsstationer, så Jens, Christian og jeg fra DBI vil kunne hjælpe med fjernundervisning på SALT.

...